Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin sürekliliği ilkesine uygun olarak, okulun toplumun gelişip ilerlemesine önderlik yapabilmesinin düzeneğini hazırlamak, toplumsal yaşamın odağına yerleştirmek; toplumsal ve sanatsal olaylara duyarlı olmasının yanı sıra, ailenin çocuğun eğitimindeki önemini bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: YEŞİLOVA İHO olarak bölgemizdeki bütün öğrencilerin ilgi, eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek; yapıcı, yaratıcı, problem çözebilen, çevreye duyarlı, özgüveni gelişmiş, bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, uygulayan birer yurttaş olarak yetiştirilmesi düşüncesinin yanı sıra, ailenin çağdaş eğitimdeki rolünü ve önemini bilen ve bu doğrultuda aileyi okulun vazgeçilmezi olarak gören bir bakışla öğrencilerimizi yaşama hazırlamak için gerekli eğitim ve öğretimi vermek üzere varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOKTUR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hizanyesilovaiho.meb.k12.tr

Adres - YEŞİL OVA MAH. KALKANLI / 1 SK. EK BİNA SİTESİ YEŞİLOVA İMAMHATİP ORTAOKULU BLOK NO 7/7 HİZAN / BİTLİS

Kütüphane Kitap Sayısı :2800
Öğretim Şekli :TEKLİ. OKULUMUZ KARASU YATILI BÖLGE ORTAOKULU BÜNYESİNDE YATILI İMAM HATİP ORTAOKULUDUR.

Yerleşim Yeri - HİZAN MERKEZ

Ulaşım ŞAHSİ ARAÇ VEYA YÜRÜME MESAFESİ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM